Selamat Datang ke Laman Portal
Khamis - 29 Januari 2015
  • Perutusan Naib Canselor
  • Kursus Teknikal Pencahayaan Pentas (Stage Lighting)
    Staf PKKSSAAS Sedang diberi pededahan megenai penataan cahaya ketika kursus Penataan Cahaya.
  • Bantuan Kemanusian Mangsa Banjir

Pusat pengumpulan di Panggung Percubaan PKKSSAAS, UPM. Makanan, pakaian dan barang keperluan sumbangan warga UPM dan sekitarnya untuk diedarkan kepada mangsa banjir di Kuala Lipis, Pahang.

• Hari Kualiti dan Inovasi Perlkidmatan 2014

Tuan Haji Anuar Haji Ahmad, Pengarah PKKSSAAS menerima  Anugerah Penarafan Bintang (Anugerah Emas), Konvensyen KIK IPTA Kali Ke-10 di UNIMAS, Sarawak yang berupa sijil dan wang tunai RM500.00.

lawati kami

acara papar semua
Feb
Pelancaran Halal Malaysia