Selamat Datang ke Laman Portal
Jumaat - 09 Disember 2016
  • Tempat Kedua Anugerah KIK

PKKSSAAS memenangi tempat Kedua Anugerah Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) HKIP 2016 sempena Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan (HKIP 2016) Universiti Putra Malaysia yang bertemakan “Melestari Inovasi Melonjak Prestasi”.

• Malam tunas Budaya 2016
  • Hijrah Ramadhan 2016
    18 Jun 2016, Sabtu PKKSSAAS telah berjaya menganjurkan acara tahunan buat kali yang ke-4 iaitu Program Hijrah Ramadan 2016 bersama Anak-anak Yatim dari Madrasah Tahfiz Raudhatul Baiduri, Olak Lempit, Banting Selangor.
  • Perutusan 100 hari Naib Canselor
    Perutusan 100 hari Naib Canselor, Profesor Datin Paduka Dr. Aini Ideris di Dewan Besar UPM
  • Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan Hari Pekerja 2016

Majlis telah turut menyaksikan enam (6) kakitangan PKKSSAAS menerima anugerah masing-masing iaitu En. Jabir Tarmigi, En. Md. Nuri Sibob, En. Muhammad Mohd Yusof dan En. Yahya Noh menerima Anugerah Jasa Putra manakala Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2015 telah diberikan kepada En. Jabir Tarmigi dan En. Rozaimie Abdul Hamid.

lawati kami

acara papar semua

terkini

berita semasa