Selamat Datang ke Laman Portal
Jumaat - 24 Februari 2017
  • TNC baharu
  • Program Taklimat GSO 2017.
    8/2/2017 New International Student Welcoming Programme
  • Promosi program bidang pengajian

Program ASPer Towards Industry 4.0 pada 7/2/2017 adalah untuk mempromosi bidang pengajian kepada pelajar baharu

• Tempat Kedua Anugerah KIK

PKKSSAAS memenangi tempat Kedua Anugerah Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) HKIP 2016 sempena Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan (HKIP 2016) Universiti Putra Malaysia yang bertemakan “Melestari Inovasi Melonjak Prestasi”.

• Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan Hari Pekerja 2016

Majlis telah turut menyaksikan enam (6) kakitangan PKKSSAAS menerima anugerah masing-masing iaitu En. Jabir Tarmigi, En. Md. Nuri Sibob, En. Muhammad Mohd Yusof dan En. Yahya Noh menerima Anugerah Jasa Putra manakala Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2015 telah diberikan kepada En. Jabir Tarmigi dan En. Rozaimie Abdul Hamid.

lawati kami

acara papar semua

terkini

berita semasa